Partner voor flexibel inzetbare ecologische proffesionals.

Teia geeft een totaaloverizcht van de vacatures in het domein natuur, ecologie en landschap. Vacatures kunnen kosteloos op de website geplaatst worden en en zijn bij voorkeur gericht op hogeropgeleiden. Teia is een initiatief van, en samenwerking tussen, de Terogroep en Aeres Agre. Teia is ontstaan vanuit de wens om vraag en aanbod aan werkzoekenden en werkgevers binnen het domein natuur, ecologie en landschap gemakkelijker bij elkaar te brengen.

Teia is geen wervings en selectiebureau maar een platform. Bedrijven kunnen zelf hun vacature plaatsen. Wij geloven dat er een betere match ontstaat als potentiële sollicitanten weten van welk bedrijf de vacature is en zelf een inschatting kunnen maken of ze bij dat bedrijf passen.

Kijk voor meer informatie op www.teia.nl

Laatste nieuws

icon

Coördinator Natuurbeheer

14 June 2018

SOLLICITEER DIRECT VIA DE WEBSITE Jouw werk als coördinator natuurbeheer Als Coördinator Natuurbeheer ben je samen met je teamleden verantwoordelijk voor het natuurbeheer, de communicatie daarover en het betrekken van de mensen uit de omgeving bij ons werk in het gebied Kennemerland-Zuid. Als coördinator zorg …