Partner voor flexibel inzetbare ecologische proffesionals.

Teia geeft een totaaloverizcht van de vacatures in het domein natuur, ecologie en landschap. Vacatures kunnen kosteloos op de website geplaatst worden en en zijn bij voorkeur gericht op hogeropgeleiden. Teia is een initiatief van, en samenwerking tussen, de Terogroep en Aeres Agre. Teia is ontstaan vanuit de wens om vraag en aanbod aan werkzoekenden en werkgevers binnen het domein natuur, ecologie en landschap gemakkelijker bij elkaar te brengen.

Teia is geen wervings en selectiebureau maar een platform. Bedrijven kunnen zelf hun vacature plaatsen. Wij geloven dat er een betere match ontstaat als potentiële sollicitanten weten van welk bedrijf de vacature is en zelf een inschatting kunnen maken of ze bij dat bedrijf passen.

Kijk voor meer informatie op www.teia.nl

Laatste nieuws

icon

BOA-coördinator Gelderland

11 December 2019

Staatsbosbeheer heeft een vacature voor een BOA-coördinator in Gelderland. Handhaving en toezicht vormen een steeds belangrijkere rol in onze maatschappij en dus ook in de terreinen van Staatsbosbeheer. Voor een efficiënte inzet van de beschikbare en beperkte capaciteit van BOA’s is het van belang samen …