Partner voor flexibel inzetbare ecologische proffesionals.

Teia geeft een totaaloverizcht van de vacatures in het domein natuur, ecologie en landschap. Vacatures kunnen kosteloos op de website geplaatst worden en en zijn bij voorkeur gericht op hogeropgeleiden. Teia is een initiatief van, en samenwerking tussen, de Terogroep en Aeres Agre. Teia is ontstaan vanuit de wens om vraag en aanbod aan werkzoekenden en werkgevers binnen het domein natuur, ecologie en landschap gemakkelijker bij elkaar te brengen.

Teia is geen wervings en selectiebureau maar een platform. Bedrijven kunnen zelf hun vacature plaatsen. Wij geloven dat er een betere match ontstaat als potentiƫle sollicitanten weten van welk bedrijf de vacature is en zelf een inschatting kunnen maken of ze bij dat bedrijf passen.

Kijk voor meer informatie op www.teia.nl

Laatste nieuws

icon

Voorman Bron- en Natuurbeheer

21 September 2018

Weet jij mensen te motiveren in hun werk en ben je graag buiten? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe voorman binnen de afdeling Bron- & Natuurbeheer! Wij zoeken een echte natuurliefhebber die mensen weet te enthousiasmeren. Als voorman Bron- & Natuurbeheer geef je sturing …