Partner voor flexibel inzetbare ecologische proffesionals.

Teia geeft een totaaloverizcht van de vacatures in het domein natuur, ecologie en landschap. Vacatures kunnen kosteloos op de website geplaatst worden en en zijn bij voorkeur gericht op hogeropgeleiden. Teia is een initiatief van, en samenwerking tussen, de Terogroep en Aeres Agre. Teia is ontstaan vanuit de wens om vraag en aanbod aan werkzoekenden en werkgevers binnen het domein natuur, ecologie en landschap gemakkelijker bij elkaar te brengen.

Teia is geen wervings en selectiebureau maar een platform. Bedrijven kunnen zelf hun vacature plaatsen. Wij geloven dat er een betere match ontstaat als potentiƫle sollicitanten weten van welk bedrijf de vacature is en zelf een inschatting kunnen maken of ze bij dat bedrijf passen.

Kijk voor meer informatie op www.teia.nl

Laatste nieuws

icon

Boswachter Beheer

7 October 2019

Als boswachter beheer ben je verantwoordelijk voor het in stand houden, herstellen en ontwikkelen van natuur-, bos-, landschaps- , cultuurhistorische en recreatieve waarden in een uitdagend/ dynamisch gebied / omgeving vol kansen. Functieprofiel Je bent als boswachter beheer mede verantwoordelijk voor het inbrengen van beheerbelangen …