De afgelopen jaren hebben de organisaties van de Terogroep een groot netwerk en schat aan kennis en ervaring opgebouwd. Dat netwerk, kennis en ervaring delen we via onze websites, artikelen in vakbladen, door middel van cursussen, maar ook door middel van mini-symposia. Ieder jaar organiseren we een aantal mini-symposia, verspreid in het land.

Opzet mini-symposium

De mini-symposia hebben altijd eenzelfde opzet. Inloop met koffie en thee om 15:00, start van de presentaties om 15:30, vier presentaties van 15 minuten en tot 17:30 een afsluitende borrel. Een concept waarmee u uw werkdag op een inspirerende manier kunt afsluiten. Door het korte tijdsbestek van de presentaties zijn die kort en krachtig, ze geven voer om over na te praten.

Locaties

Ieder mini-symposium vindt plaats op een andere plek. Bij het vaststellen van de mini-symposia proberen we een mooie spreiding over het land te hebben.

Partners

De mini-symposia organiseren we per definitie met partner-organisaties. Dat kunnen inhoudelijke organisaties zijn, maar ook media-partners. Wilt u partner zijn bij een mini-symposium? Neem contact op met: Youri Jongkoen

Hou mij op de hoogte

Interesse in een van de aankomende mini-symposia? Laat hier uw gegevens achter, dan nemen wij in aanloop naar het symposium contact met u op. Let op: het invullen van het formulier is geen aanmelding voor een van de mini-symposia!